Auto

Servicii foto-video pentru evenimente

Servicii

Auto

Numele meu este Lucian Bădoiu și sunt fotograf de nuntă. Împreună cu echipa mea, oferim servicii profesionale atât foto, cât și video. 

De ce facem asta?

Fotografie & Videografie

Numele meu este Lucian, sunt fotograf de nuntă și cel potrivit pentru evenimentul tău. Împreună cu echipa mea, oferim servicii foto-video profesionale pentru evenimente.  Oferindu-ne posibilitatea de a îmbina pasiunea pentru fotografie cu plăcerea de a surprinde fericirea oamenilor, nunțile ne fac să ne dorim obținerea celor mai bune rezultate. Ne face plăcere să cunoastem oameni noi și să comunicăm, dar simțim o mare satisfacție atunci când clienții sunt pe deplin mulțumiți de munca noastră.

Fotografie auto

 Dacă ai o mașină de vânzare, promovarea ei prin fotografii profesionale o va face să iasă în evidență în lista de anunțuri și clienții vor avea o încredere mai mare pentru a programa o vizionare și a încheia o tranzacție. De asemenea, dacă ai o dragoste pentru ele și vrei să o fotografiezi pe cea personală, te înțeleg perfect deoarece împărțim aceeași pasiune. 

Ai nevoie de un fotograf pentru domeniul auto?

Dacă ai nevoie de servicii foto video pentru un eveniment precum nunta, botez, cununie, diverse ședinte sau pur și simplu întrebări despre fotografie, te invit să mă contactezi și discutăm cu drag.