Cununie

Servicii

Cununie

Servicii foto-video pentru evenimente

Numele meu este Lucian Bădoiu și sunt fotograf de nuntă. Împreună cu echipa mea, oferim servicii profesionale atât foto, cât și video. 

De ce facem asta?

Fotografie & Videografie

Numele meu este Lucian, sunt fotograf de nuntă și cel potrivit pentru evenimentul tău. Împreună cu echipa mea, oferim servicii foto-video profesionale pentru evenimente.  Oferindu-ne posibilitatea de a îmbina pasiunea pentru fotografie cu plăcerea de a surprinde fericirea oamenilor, nunțile ne fac să ne dorim obținerea celor mai bune rezultate. Ne face plăcere să cunoastem oameni noi și să comunicăm, dar simțim o mare satisfacție atunci când clienții sunt pe deplin mulțumiți de munca noastră.

Servicii foto-video

Fie nuntă, botez, majorat sau cununie, emoțiile oamenilor din ziua evenimentului, organizarea în detaliu a lucrurilor, reunirea membrilor de familie, momentele de fericire, toate mă fac să particip cu drag la evenimente și mă motivează să am cele mai bune rezultate.

Participând ca fotograf, toată atenția mea va fi acordată spre captarea acestor momente astfel încât să fie revăzute cu aceeași frumusețe peste ani.

Ședință foto

Indiferent de eveniment, o ședință foto este inclusă în fiecare pachet pe care il oferim. De obicei, la botezuri o realizăm înainte de slujbă, la majorate inainte de petrecere și la nunți între slujbă și restaurant. Totuși, recomandăm și ședințele foto într-o zi separată de cea a evenimentului. La aceste ședințe, neavând grija evenimentului, oamenii sunt mult mai relaxați și acest lucru se reflectă în fotografii.

Cum colaborăm?

Pentru a oferi cea mai bună experiență clienților, colaborarea este împărțită în trei pași

Realizarea ofertei

Beneficiarul îmi oferă detalii despre eveniment și serviciile pe care le dorește, concepem o ofertă și rezervăm ziua evenimentului.

Prezența la eveniment

Vom fi prezenți de la ora stabilită, vom avea grijă să captăm fiecare moment important și vom oferi sfaturi pentru a obține fotografiile dorite.

Predarea

În primă fază, fotografiile vor fi prelucrate și vor fi trimise către clienți, iar aceștia le vor selecta pe cele pe care le doresc în album. După ce albumele sunt printate, revenim cu toate materialele de la eveniment .

Oferta ideală

Deoarece fiecare client este diferit, oferim posibilitatea pentru realizarea unei oferte personalizate. Pe lângă pachetele menționate, pot fi alese și servicii extra

Ședințe foto

Pot fi alese ședințe foto cu o anumită tematică, precum ședință foto de maternitate sau de familie.

Albume foto

Pot fi realizate la dimensiuni diferite, precum 20x40cm, 20x60cm sau 30x60cm. Sunt complet personalizabile, mirii alegând fotografiile de nuntă pe care le doresc în album, culoarea și materialul coperții.

Filmare cu drona

Pentru a surprinde locația într-un mod mai special, în pachet poate fi inclusă și filmarea cu drona, acolo unde ne permite locația și legislația.

Ai nevoie de un fotograf pentru evenimentul tău?

Dacă ai nevoie de servicii foto video pentru un eveniment precum nunta, botez, cununie, diverse ședinte sau pur și simplu întrebări despre fotografie, te invit să mă contactezi și discutăm cu drag.