Despre mine

Simplitate

Despre mine

Cum am ajuns să practic această meserie?

Numele meu este Lucian Bădoiu și sunt fotograf de eveniment. Mi-am descoperit treptat această pasiune, iar la finalul liceului am reușit să-mi achiziționez primul aparat foto. Am început prin realizarea de fotografii în cluburile din orașul Târgoviște, apoi în Brașov, unde m-am mutat pentru facultate. Astfel, am reușit să-mi dezvolt abilitățile practice, deoarece condițiile de iluminare din cluburi erau aproape inexistente, am reușit saptamanal să îmi îmbunătățesc rezultatele. Ulterior, mi s-a propus să filmez un botez, unde am reușit să fac și poze în timpul momentelor libere, având deja experiență în utilizarea aparatului. A mai urmat un botez unde am mers ca invitat și am realizat câteva fotografii, iar ulterior le-am folosit in portofoliu pentru a mă prezenta și pentru a mai participa la evenimente. Am dezvoltat o adevărată pasiune pentru participarea la evenimente și obținerea unor fotografii apreciate de organizatori, ele oferindu-mi o satisfacție personală, care m-a motivat să mă dezvolt. Lucrurile au evoluat și am investit constant atât în echipament, cât și în îmbunătățirea abilităților.

Stilul fotografic

De-a lungul timpului, am optat pentru diferite stiluri, însă am descoperit că unicitatea pozelor este dată personalitatea fiecărui fotograf.

În urma mai multor încercări, m-am identificat într-un stil fotojurnalistic, preferând să surprind momentele fix așa cum sunt. Folosesc în editare culori cât mai naturale și reprezentative pentru atmosfera prezentă, evit regizarea și încerc să fac asta într-un mod cât mai subtil pentru ca toată atenția să fie concentrată în oamenilor. Nu ratez niciodată acele momente importante, candide și spontane din timpul petrecerilor, dar voi oferi și îndrumare pentru a realiza fotografii rafinate, care surprind întotdeauna emoții autentice.

Nu ratez niciodată acele momente importante, candide și spontane din timpul petrecerilor, dar voi oferi și îndrumare pentru a realiza fotografii rafinate, care surprind întotdeauna emoții autentice. Fotografiile mele se doresc a fi autentice, să încadreze momente speciale și, de asemenea, să transmită și să surprindă esența prin lumină, gesturi și compoziție. Acestea sunt creative și dinamice pentru a atinge cursul fluent al zilei, permițându-le oamenilor să retrăiască momente uitate în decursul anilor.

Ai nevoie de un fotograf pentru evenimentul tău?

Dacă ai nevoie de servicii foto video pentru un eveniment precum nunta, botez, cununie, diverse ședinte sau pur și simplu întrebări despre fotografie, te invit să mă contactezi și discutăm cu drag.