Fotograf nuntă Dâmbovița

Servicii

Fotograf de nuntă în Dâmbovița

Servicii foto-video pentru evenimente

Numele meu este Lucian Bădoiu și sunt fotograf de nuntă în Dâmbovița. Împreună cu echipa mea, oferim servicii profesionale atât foto, cât și video. 

De ce facem asta?

Fotografie & Videografie

Numele meu este Lucian, sunt fotograf de nuntă în Dâmbovița și cel potrivit pentru evenimentul tău. Misiunea echipei mele este să ofere clienților servicii foto-video profesionale pentru evenimente și spre deosebire de fotografia tradițională, nu surprindem numai momente, ci și idei, folosindu-ne atât de camera foto, cât și de propria imaginație.  Avem posibilitatea de a îmbina pasiunea pentru fotografie cu plăcerea de a surprinde fericirea oamenilor, botezurile ne determină să ne dorim obținerea celor mai bune rezultate. Punem accentul pe poveste, iar scopul este de a o face să pară cât mai realista, chiar dacă scena în sine conține elemente imposible. Orientarea către clienți, facilitează obținerea unor rezultate care să se ridice la nivelul așteptărilor acestora.

Servicii foto-video

Dincolo de calitățile umane, stil și personalitate, experiența este un parametru important atunci când îți alegi fotograful. Fotografierea unei căsătorii, mai presus de toate, este este reprezentată de un set de abilități care trebuie stăpânit perfect pentru a surprinde fiecare moment cu acuratețe și eleganță. Tocmai această măiestrie îmi permite să mă detașez de tehnică și să mă dedic esențialului, spunându-vă povestea.

Multe cupluri au avut încredere în mine pentru a surprinde amintirile din ziua nunții lor, iar acest lucru mă motivează să cresc în fiecare zi. Experiența fiecărei nunți a adus cu sine dorința de a-mi perfecționa abilitățile pentru a putea depăși așteptările clienților.

Ai garanția de a avea alături un fotograf care te va putea ghida și însoți, care va ști, de asemenea, să facă față oricărui eveniment neprevăzut, calm și relaxat și care va fi atent la fiecare detaliu.

 

Cum colaborăm?

Pentru a oferi cea mai bună experiență clienților, colaborarea este împărțită în trei pași

Realizarea ofertei

Beneficiarul îmi oferă detalii despre eveniment și serviciile pe care le dorește, concepem o ofertă și rezervăm ziua evenimentului.

Prezența la eveniment

Vom fi prezenți de la ora stabilită, vom avea grijă să captăm fiecare moment important și vom oferi sfaturi pentru a obține fotografiile dorite.

Predarea

În primă fază, fotografiile vor fi prelucrate și vor fi trimise către clienți, iar aceștia le vor selecta pe cele pe care le doresc în album. După ce albumele sunt printate, revenim cu toate materialele de la eveniment .

Ședință foto

Indiferent de eveniment, o ședință foto este inclusă în fiecare pachet pe care îl oferim. In fotografiile de nunta sunt suprinse momentele ce preced petrecerea de nunta, cununia religioasa si civila, poze de la intalnirea mirelui cu mireasa, acasa la mireasa, dar si cele din timpul receptiei si cununiilor.

Recomandăm și ședințele foto într-o zi separată de cea a evenimentului. În cadrul acestor ședințe, neavând grija evenimentului, oamenii tind să fie mai relaxați și acest lucru se reflectă în fotografii.

Albume

Ai ales să contactezi un fotograf pentru a surprinde un moment din viața ta, acest proces este un angajament real, arată dorința de a înscrie amintiri trainice.
Știm cu siguranță că un folder cu fișiere digitale, chiar și fotografii frumoase, este menit să fie stocat pe un hard disk care probabil va fi stocat într-un loc inaccesibil în câțiva ani.

Un album este în primul rând o promisiune fizică, un obiect frumos pe care ne face plăcere să-l privim uneori, la fel ca pe un tablou sau pus pe o bucată de mobilier pe care îl vedem zilnic. Alege un album și ai promisiunea mea că vei călătorii în timp, însoțit de emoții legate de acel moment. Îmi doresc să mă asigur că munca mea are ca scop final un suport fizic și sunt în permanentă căutare de produse elegante și atemporale.

Fotograf de nuntă în Târgoviște, Dâmbovița sau împrejurimi

Oferta ideală

Deoarece fiecare client este diferit, oferim posibilitatea pentru realizarea unei oferte personalizate. Pe lângă pachetele menționate, pot fi alese și servicii extra

Ședințe foto

Pot fi alese ședințe foto cu o anumită tematică, precum foto "Save the date" sau "After wedding"

Albume foto

Pot fi realizate la dimensiuni diferite, precum 20x40cm, 20x60cm sau 30x60cm. Sunt complet personalizabile, mirii alegând fotografiile de nuntă pe care le doresc în album, culoarea și materialul coperții.

Filmare cu drona

Pentru a surprinde locația într-un mod mai special, în pachet poate fi inclusă și filmarea cu drona, acolo unde ne permite locația și legislația.

Ai nevoie de un fotograf de nuntă în Dâmbovița?

Dacă ai nevoie de servicii foto video pentru un eveniment precum nunta, botez, cununie, diverse ședinte sau pur și simplu întrebări despre fotografie, te invit să mă contactezi și discutăm cu drag.