Ofertă cununie 2023

Lucian Bădoiu

Ofertă 2023

Servicii foto-video pentru evenimente

Numele meu este Lucian Bădoiu și sunt fotograf de eveniment. Împreună cu echipa mea, oferim servicii profesionale atât foto, cât și video. 

Cum colaborăm?

Prezentarea ofertei

Clienții îmi oferă detalii despre eveniment și serviciile pe care le doresc, concepem o ofertă și rezervăm ziua evenimentului.

Prezența la eveniment

Vom fi prezenți de la ora stabilită, vom avea grijă să captăm fiecare moment important și vom oferi sfaturi pentru a obține fotografiile dorite.

Predarea

În primă fază, fotografiile vor fi prelucrate și vor fi trimise către clienți, iar aceștia le vor selecta pe cele pe care le doresc în album. După ce albumele sunt printate, revenim cu toate materialele de la eveniment .

De ce noi?

Experiență

Știm cum se desfășoară fiecare eveniment și suntem pregătiți mereu să surprindem într-un mod profesionist orice moment care poate să apară spontan. După eveniment și întreaga organizare, fotografiile sunt cele care vor reprezenta amintirile în cel mai bun mod.

Siguranță

Aparatele noastre filmează și fotografiază pe două carduri de memorie în același timp. În cazul în care unul cedează, avem copie de rezervă pe celălalt. Avem aparat de rezervă pentru cazul în care unul dintre cele folosite nu mai funcționează.

Stil

Avem un stil natural, minimalist și luminos. Există diferite lucruri care pot apărea în trend de la an la an, însă un culorile naturale vor rămâne plăcute la vizionare și după mult timp.

Comunicare

Suntem tineri și comunicativi, reușind să interacționăm într-un mod prietenos atât cu voi, cât și cu invitații, astfel încât să vă simțiți în largul vostru atunci când fotografiem.

Seriozitate

Vom fi prezenți lde la început și până la ultimul moment important al petrecerii, focusați permanent, dispuși să ne oferim toată atenția pentru a capta fiecare moment important din viața dumneavoastră. Ulterior, materialele predate vor fi exact pe stilul celor vizualizate în portofoliu.

Ghidare

Oferim ghidaj despre cum ați putea ieșif mai bine în pozele normale sau spontane, indicații complete despre cum să pozați în fotografiile de familie și consultanță despre orice moment din desfășurarea evenimentului.

Pachet ECONOMIC

LEI2100
 • - Un fotograf și un videograf prezenti pe toata durata evenimentului, de la pregatiri si pana la ultimul moment important al petrecerii

  - Ședință foto acasă în aceeași zi

  - Prelucrarea tuturor fotografiilor

  - Montaj de cateva ore cu filmarea evenimentului la rezoluție FullHD

  - Predarea materialelor pe stick usb 

  - Galerie online pentru invitați

Albume standard

Culori

Albume premium

Informații și prețuri despre albume

Detalii

Pot fi realizate la dimensiuni diferite, precum 20x20cm, 25x25cm sau 30x30cm. Sunt complet personalizabile, părinții alegând fotografiile de cununie pe care le doresc în album, culoarea și materialul coperții.

Portofoliu

Ai nevoie de un fotograf de cununie în Târgoviște?

Dacă ai nevoie de servicii foto video pentru un eveniment precum nunta, botez, cununie, diverse ședinte sau pur și simplu întrebări despre fotografie, te invit să mă contactezi și discutăm cu drag.