Servicii

CU CE NE OCUPĂM

Servicii

Simplitate, creativitate, calitate

Alături de echipa mea, oferim servicii foto-video profesionale atât pentru evenimente, cât și pentru ședințe foto personale, auto sau de imobiliare.

Nuntă

Fotografie & videografie

Fotografia de nunta este un tip aparte de fotografie. In fotografiile de nunta sunt suprinse momentele ce preced petrecerea de nunta, cununia religioasa si civila, poze de la intalnirea mirelui cu mireasa, acasa la mireasa, dar si cele din timpul receptiei si cununiilor.

Botez

Fotografie & videografie

Botezul unui copil, la câteva luni de la nașterea sa, este un eveniment important pentru părinți, nași, familie și prieteni. Fotografiile de la această sărbătoare vor imortaliza desfășurarea ceremoniei, participanții, și, mai presus de toate, frumoasele portrete ale bebelușului.

Cununie

Fotografie & videografie

Cununia civila este un eveniment foarte scurt, dar plin de emotii. Este un moment mult asteptat deoarece se intemeiaza o familie noua. Si pentru ca ar fi frumoase si alte dovezi mai putin oficiale decat certificatul de casatorie, cateva fotografii deosebite de la eveniment sunt binevenite. 

Ședință foto

Fotografie

Ședințele foto sunt foarte utile pentru a păstra amintirile în timp. Ele pot fi personale, alături de cineva drag sau cu diverse tematici, realizate în exterior sau în interior. 

Auto

Fotografie & videografie

Împărțim aceeași pasiune pentru mașini frumoase? Fie că vrei să o fotografiezi pentru tine sau pentru vânzare, o ședință foto va reuși să o pună pe deplin în valoare.

Imobiliare

Fotografie & videografie

Anunțul de vânzare sau de închiriere al unui imobil iese mult mai bine în evidență atunci când pozele sunt realizate într-un mod profesional, lucru care poate câștiga încrederea clienților și vor fi mai dispuși pentru vizualizare.

Ai nevoie de un fotograf pentru evenimentul tău?

Dacă ai nevoie de servicii foto video pentru un eveniment precum nunta, botez, cununie, diverse ședinte sau pur și simplu întrebări despre fotografie, te invit să mă contactezi și discutăm cu drag.